ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Με   επιτυχία   πραγματοποιήθηκε   σήμερα  Τρίτη 23-5-2017  στο  κατάστημα της        ΚΡΗΝΗ ΑΕ   στην Πειραιώς  183   τεχνικό σεμινάριο  σε συνεργασία    με την εταιρία Θερμογκαζ  αποκλειστικό αντιπρόσωπο των  συσκευών του Γερμανικού οίκου  VAILANT   και   του σουηδικού οίκου  NIBE

 Στην σημερινή παρουσίαση   έγινε ενημέρωση  και παρουσίαση  για  τους    Νέους  επιτοίχιους  λέβητες αερίου eco TEC pure της Vaillant    καθώς και για τις  Νέες αντλίες θερμότητας από τη NIBE

 Στη συνέχεια   ακολούθησε   συζήτηση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η εταιρεία ΚΡΗΝΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Α.Ε. σε συνεργασία με την ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε.

σας προσκαλεί στην παρουσίαση

που θα πραγματοποιηθεί την

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

με θέμα:

Νέοι επιτοίχιοι λέβητες αερίου eco TEC pure της Vaillant

&

Nέες αντλίες θερμότητας από τη NIBE

 

Θα ακολουθήσει δείπνο.

 

Τόπος διεξαγωγής: Πειραιώς 183, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 6:00 μ.μ.

 

 

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, έως 20/5/2017

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με 210 3420 015

Επιδότηση για εγκατάσταση φυσικού αερίου

Επιδότηση, από 750 ευρώ για ένα διαμέρισμα έως 3000 ευρώ για μια πολυκατοικία, για την εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο παρέχει η Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής με πρόγραμμα που ξεκίνησε ήδη να «τρέχει».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές (με κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση) που υπογράφουν σύμβαση σύνδεσης από τις 3 Απριλίου 2017 και μετά και ισχύει μέχρι εξάντλησης του προϋπολογισμού, που είναι 4,7 εκατ. ευρώ.

Η επιδότηση ισχύει για όλες τις κατοικίες που είναι «ενεργές», δηλαδή κατοικούνται, και χρησιμοποιούν συστήματα θέρμανσης άλλης μορφής (π.χ. πετρέλαιο). Το πρόγραμμα επιδότησης απευθύνεται ακόμα σε διαμερίσματα πολυκατοικιών που θα επιλέξουν αυτόνομη σύνδεση με χρήση ανυψωτικής στήλης (riser) και τοποθέτηση του μετρητή στο μπαλκόνι. 

Το ύψος επιδότησης κλιμακώνεται ανάλογα με την κατηγορία σύνδεσης (κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση) και την ισχύ του λέβητα και διαμορφώνεται ως εξής:

-Για πολυκατοικίες, το ποσό της επιδότησης διαμορφώνεται ανάλογα με την ισχύ του καυστήρα ως εξής:
Ως 35.000 kcal ανά ώρα, 750 ευρώ.
Από 35.001-120.000 kcal, 1100 ευρώ.
Από 120.001-170.000 kcal, 1500 ευρώ.
Από 170.001-200.000 kcal ,2.250 ευρώ.
Από 200.001 kcal και πάνω, 3.000 ευρώ.
-Για μονοκατοικία ή μεμονωμένο διαμέρισμα πολυκατοικίας ή επιδότηση είναι 750 ευρώ.
-Για αυτόνομη θέρμανση με χρήση ανυψωτικής στήλης και ισχύ 35.000 kcal ανά ώρα, 360 ευρώ. 
Σημειώνεται ακόμη ότι τα τέλη σύνδεσης (545 ευρώ για αυτόνομη σύνδεση και 780 ευρώ για κεντρική θέρμανση), μηδενίζονται εφόσον ο καταναλωτής ενεργοποιήσει την εσωτερική εγκατάσταση εντός 9 μηνών από την τοποθέτηση του μετρητή.

Για  περισσότερες   πληροφορίες    επισκεφθείτε  το κατάστημά  μας   
Πειραιώς  183  Αθήνα  ή επικοινωνήστε  μαζί μας   στο 210 3420 015

Μειωμένες τιμές για επιτοίχιους λέβητες Vaillant μέχρι 31-12-2016

Τώρα, με  ειδική έκπτωση, μέχρι    τέλος του έτους, oι επιτοίχιοι λέβητες ecoTEC VUW 236 PRO και ecoTEC VUW 286 PRO είναι οι πιο οικονομικοί λέβητες συμπύκνωσης Vaillant που έχουν υπάρξει ποτέ.

Οι κορυφαίοι λέβητες PRO της σειράς ecoTEC, συνδυάζουν την απόλυτη άνεση και την μέγιστη οικονομία, με την γνωστή ποιότητα Vaillant.

Επωφεληθείτε της προσφοράς και αποκτήστε τώρα ένα λέβητα αερίου συμπύκνωσης Made in Germany, σε απίστευτα χαμηλή τιμή!  
Μόνο από τη Vaillant!

Χρηματοδότηση νέων εγκαταστάσεων φυσικού αερίου έως 31-10-2016 από την ΕΠΑ Αττικής

Η  ΕΠΑ   Αττικής  ενημερώνει  – με Δελτίο   τύπου  που παραθέτουμε   –  για τα  τις  νέες   προσφορές  που παρέχει   για   νέες    συμβάσεις   σύνδεσης στο δίκτυο  Φυσικού Αερίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το καλοκαίρι συνεχίζεται

με τη χαμηλότερη τιμή φυσικού αερίου και τις νέες προσφορές

της ΕΠΑ Αττικής

Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2016. Μήνας επιστροφής στην καθημερινότητα ο Σεπτέμβριος, φέρνει τους περισσότερους από εμάς αντιμέτωπους με πολλές και επιτακτικές οικονομικές υποχρεώσεις. Μια μεγάλη ανάσα στους επιβαρυμένους προϋπολογισμούς  νοικοκυριών και επιχειρήσεων δίνει η ΕΠΑ Αττικής και αυτό το φθινόπωρο προσφέροντάς τους φυσικό αέριο με μόλις 4,9 λεπτά ανά κιλοβατώρα, η οποία είναι η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων έξι ετών.

Έτσι, τα νοικοκυριά της Αττικής έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την πιο εύχρηστη, «καθαρή» και φιλική προς το περιβάλλον λύση για τη θέρμανση, το μαγείρεμα και το ζεστό νερό τη φετινή χειμερινή περίοδο κερδίζοντας 44% εξοικονόμηση σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης (εκτίμηση εφαρμόζοντας τον νέο ΕΦΚ και ΦΠΑ). Ακόμη μεγαλύτερο θα είναι το όφελος για τους νέους καταναλωτές φυσικού αερίου, αφού από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση* σε όλα τα νοικοκυριά για τη μετατροπή της εσωτερικής τους εγκατάστασης για κεντρική ή αυτόνομη σύνδεση, ανεξαρτήτως ισχύος. Το ποσό χρηματοδότησης μπορεί να ανέλθει ακόμη και στο ποσό των €12.300 για κεντρικές θερμάνσεις, ενώ ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η περίοδος που προβλέπει το πρόγραμμα για την αποπληρωμή του χρηματοδοτούμενου ποσού, που είναι 2 ή 3 έτη ανάλογα την περίπτωση. Η προσφορά ισχύει για υπογραφή σύμβασης σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2016.

Παράλληλα, νοικοκυριά κι επαγγελματίες κερδίζουν στο κόστος σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, καθώς η εταιρεία προχωρά σε γενναιόδωρες εκπτώσεις που ξεκινούν από το 50% και μπορεί να φτάσουν ως την πλήρη απαλλαγή του πελάτη από το συγκεκριμένο κόστος. Δικαίωμα χρήσης αυτής της προσφοράς έχουν όσοι καταναλωτές υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου 2016.

Επωφεληθείτε των προσφορών και της πρωτοβουλίας της ΕΠΑ Αττικής να τις ενεργοποιήσει  πριν ακόμα ξεκινήσει επίσημα η περίοδος θέρμανσης για να απολαύσετε μια καθημερινότητα γεμάτη οικονομία, άνεση και θαλπωρή, αξίες που προσφέρει στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις το φυσικό αέριο και η ΕΠΑ Αττικής εδώ και 15 χρόνια!

 

*  Για  περισσότερες    πληροφορίες  επικοινωνήστε   με    τους Μηχανολόγους μας    στο  210  3420 015   ( 4 γραμμές )

 

ΠΛΑΓΙΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΗ cimberio

Τα πλάγια φίλτρα με μαγνήτη μπορούν να λειτουργήσουν για το φιλτράρισμα των ρύπων σε εγκαταστάσεις θέρμανσης, ύδρευσης, υγιεινής, πεπιεσμένου αέρα, ελαίων , κορεσμένου ατμού και γενικά με κάθε μη διαβρωτικό υγρό.
Αυτές  οι σειρές φίλτρων που προσφέρονται με μαγνήτη εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα  στη συγκράτηση φερριτικών ρύπων , οι οποίες παραμένουν στο εσωτερικό του φίλτρου  του μαγνητικού πεδίου .

Ο μαγνήτης  μπορεί ν΄ αφαιρεθεί από την τάπα  του φίλτρου  επιτρέποντας έτσι την απόρριψη ρύπων από την εγκατάσταση

Τεταρτη 22 -6- 2016 ξεκίνησε η παρουσίαση MIDEA

Ξεκίνησε   στο κατάστημα μας   η παρουσίαση   προϊόντων   του οίκου  MIDEA   που αφορά   συστήματα  εξοικονόμησης   ενέργειας   με αντλίες   θερμότητας   θέρμανσης  ψύξης     και  παραγωγής  ζεστού νερού χρήσης

Σας   περιμένουμε

Τετάρτη 15-6-2016 Παρουσίαση ΝΙΒΕ

Ξεκίνησε    στο  κατάστημά μας ( Πειραιώς 183  )  η παρουσίαση  των   προϊόντων  του οίκου  ΝΙΒΕ

Αντλίες   θερμότητας   για Θέρμανση και ψύξη   και ζεστό νερό  όλα εύκολα και  απλά

Η παρουσίαση   θα συνεχιστεί  και την Πέμπτη 16-6-2016

Σας   περιμένουμε

TROPEA S η αθόρυβη επανάσταση στα καζανάκια εντοιχισμού

 Καζανάκι εντοιχισμού  TROPEA  S  Fixsystem  Valsir

 Κατάλληλο  για εγκατάσταση κρεμαστής λεκάνης σε τοίχο από τούβλα, το  σύστημα  Fixsystem προσφέρεται  με τηλεσκοπική  καμπύλη  WC για την εξοικονόμηση χώρου  που επιτρέπει  την εγκατάσταση σε τοίχους  πάχους μόνο 90mm

Το πλαίσιο και όλα τα συστήματα στήριξης   είναι πλήρως  κατασκευασμένα  από γαλβανισμένο  χάλυβα  εξασφαλίζοντας  έτσι  τη μέγιστη αντοχή  στη διάβρωση.

Εργαστηριακές  δοκιμές , απέδειξαν ότι με   το TROPEA S   ο θόρυβος  είναι 5 φορές μικρότερος  σε σχέση  με τα συνηθισμένα καζανάκια εντοιχισμούς στην  αγορά

 

Καζανάκι Εντοιχισμού TROPEA S Block S90  valsir

 Προσφέρεται  με σύστημα στήριξης από βαμμένο  χάλυβα , κατάλληλο για εγκατάσταση  σε ελαφριά  τοιχία ή μικτου τύπου τοιχία ( γυψοσανίδα , ξύλο)  με κρεμαστή λεκάνη  WC

Το  περιορισμένο  πάχος ( 90mm  )   και  η καμπύλη  σύνδεσης  της λεκάνης  WC δίνουν  δυνατότητα  εγκατάστασης σε οποιονδήποτε τύπο τοίχου .

Εργαστηριακές  δοκιμές , απέδειξαν ότι με   το TROPEA S   ο θόρυβος  είναι 5 φορές μικρότερος  σε σχέση  με τα συνηθισμένα καζανάκια εντοιχισμούς στην  αγορά

 

Μικρό αντλητικό συγκρότημα λυμάτων με μηχανισμό κοπτήρων Hi Sewlift 3-I35 WILO

Περιγραφή/Σχεδιασμός

Μικρό συγκρότημα άντλησης που λειτουργεί αυτόματα με σύστημα   κοπτήρων, εγκατεστημένη βαλβίδα αντεπιστροφής, φίλτρο ενεργού άνθρακα, ελαστικό στόμιο κατάθλιψης, καθώς και δυνατότητες σύνδεσης για ένα WC, καθώς και – ανάλογα το μοντέλο – δύο ή τρεις επιπλέον συσκευές αποστράγγισης. Ο εξαερισμός γίνεται μέσω ενός ενσωματωμένου φίλτρου ενεργού άνθρακα χωρίς οσμές μέσα στον χώρο εγκατάστασης.

Ειδικά χαρακτηριστικά/Πλεονεκτήματα προϊόντος

HiSewlift 3-I35 ιδιαίτερα λεπτού τύπου (πλάτος μικρότερο από    149 mm) για εύκολη επίτοιχη εγκατάσταση
Αθόρυβη λειτουργία και ενσωματωμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα για υψηλή άνεση
Αξιόπιστη απόδοση και μικρή κατανάλωση ρεύματος για αποτελεσματική αποστράγγιση λυμάτων
Εύκολη εγκατάσταση με ευέλικτες δυνατότητες σύνδεσης 
Έτοιμο για σύνδεση

Υλικά κατασκευής

Κέλυφος αντλίας: PPGF30 
Κέλυφος κινητήρα: PPGF30  
Παρέμβυσμα: EPDM
Υλικό περιέκτη: PP

Τεχνικά στοιχεία

Ηλεκτρική σύνδεση 1~230 V, 50 Hz
Καλώδιο ηλεκτρικής τροφοδοσίας 1,5 m, με φις σούκο 
Μέγιστη θερμοκρασία αντλούμενου ρευστού 35 °C
Σύνδεση πίεσης DN 32
Στόμιο εισόδου DN 40
Βαθμός προστασίας IP 44
Μικτός όγκος δοχείου 14,4 l / 17,4 l / 17,4 l