Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΚΡΗΝΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Α.Ε.

 

Η εταιρεία ΚΡΗΝΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Α.Ε. ιδρύθηκε μόλις το 2014, όμως η πολύχρονη και διακεκριμένη παρουσία των στελεχών της στην ελληνική αγορά έθεσε τα πιο γερά θεμέλια ώστε πολύ γρήγορα να ξεχωρίσει, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις προτίμησης των επαγγελματιών και καταναλωτών που αναζητούν εγγυημένης ποιότητας προϊόντα με τις πιο συμφέρουσες λύσεις και απαντήσεις, στις ανάγκες της αγοράς.

 

Η ΚΡΗΝΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Α.Ε. αποτελεί τη σύγχρονη πρόταση στις ανάγκες ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου στις κατηγορίες των Υδραυλικών, της Θέρμανσης, της Ψύξης, του Κλιματισμού, των Ειδών Υγιεινής και των Πλακιδίων.

 

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με επώνυμους οίκους, κορυφαίους στην κατηγορία τους με στόχο την διάθεση των προϊόντων στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Ενώ το έμπειρο, υπεύθυνο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας, βρίσκεται δίπλα σας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του για την κάλυψη των αναγκών κάθε ιδιώτη και επαγγελματία.

 

Η ΚΡΗΝΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Α.Ε. είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Ε.Δ.Α. (Εταιρία Διανομής Αερίου) Αττικής Α.Ε. παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση και εξυπηρέτηση (αίτηση – μελέτη – οικονομική προσφορά) για νέες και υφιστάμενες εγκαταστάσεις οικιακού και επαγγελματικού τύπου. Οι έμπειροι Μηχανολόγοι μας θα σας παρέχουν γρήγορες και ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για την δική σας εγκατάσταση.

Το όραμα μας

 

Τα προϊόντα μας όπως και οι υπηρεσίες μας να συνεχίσουν να “ταξιδεύουν” σε ολόκληρη τη χώρα, εξασφαλίζοντας για τον επαγγελματία και τoν καταναλωτή το χαμηλότερο δυνατό κόστος, στην καλύτερη ποιότητα με την υψηλότερη απόδοση!

 

Το ωράριο  λειτουργίας   του  καταστήματος  είναι :
Δευτέρα  έως Παρασκευή    07.00 πμ έως 18.30 μ.μ
Σάββατο                                   07.00 πμ έως 15.00 μ.μ